CERC UBB 2015-2016        CERC UTCN 2015        

miercuri, 19 decembrie 2012

Halloween 2012

    Aşa cum ne-am obişnuit pe parcursul ultimilor ani, în şcoala noastră se organizează în perioada Halloween-ului un concurs pe clase, unde fiecare clasă este decorată, iar elevii se costumează în diferite moduri.
    Anul acesta au concurat opt clase, atât de liceu, cât şi de gimnaziu. Toată lumea s-a pregătit, cum a ştiut mai bine şi drept urmare a ieşit un Halloween pe cinste. Înaninte de a merge prin fiecare clasă pentru a da note, juriul, format din membrii din Consiliul elevilor, au jurizat concursul de costume. Sala de sport a fost invadată de zombii, ţigani, astronauţi şi poliţişti. Fiecare s-a prezentat în faţa juriului, iar la sfârşit s-au decis câştigătorii locul întâi  : Prodan Andrei, Jeler Sergiu şi Pojar Rareş, din clasa a XI-a B, locul doi Oltean Daiana din clasa a X-a C, iar pe locul trei au fost Cociş Alexandra, Hariton Alina, Tămaş Alexandra şi Petrică Matei, tot din clasa a X-a C. Juriul a fost încântat, dar era timpul să înceapă adevărata competiţie pe clase.
    Toată şcoala vuia de elevi costumaţi, unul mai spectaculos şi mai înspăimântător ca altul. Fiecare clasă avea ceva aparte, original, de la costume, la scenete, sau chiar decoraţiuni şi mâncare. Au fost nelipsite cavourile şi cadavrele ascunse sub frunze, temă abordată de elevii clasei a VIII-a A, vrăjitoarele atât de specifice şi-au făcut vrăjile în clasa a  XI-a C; un „coşciug” aşezat în mijlocul clasei a XI-a A, din care a ieşit un băiat, ne-a speriat îngrozitor. Dansul şi sceneta clasei a XI-a B a fost pe cât de captivant, pe atât de interesant şi amuzant, lucruri pe care se pricep foarte bine să le facă elevii acestei clase.
    „Cireaşa de pe tort” şi câştigătorii, au fost elevii, sau mai bine zis zombii, clasei a X-a C, care au impresionat juriul şi celelalte clase prin costumaţiile foarte reuşite, decorul clasei, fiind unul specific şi în temă. Sceneta a prezentat mai multe episoade care se petrec în noaptea de Halloween : o tânără îşi ia viaţa, deoarece Contele Dracula a părăsit-o, zombii se trezesc şi fac un ritual printr-un dans, care îţi face părul măciucă, iar apoi totul ia o întorsătură amuzantă, tipică clasei, unde toţi încep să danseze, pe celebrul Gangnam Style. Piraţii ameţiţi de prea mult Bloody Mary încep şi ei să danseze cot la cot cu celelalte fiinţe din noaptea de Halloween.
    În final, toată lumea a avut o părere foarte bună de evenimentul organizat de Consiliul Elevilor. Toate clasele au primit diplomă de participare, iar cei de pe podium un mic premiu simbolic. Aceasta este o tradiţie la noi în liceu, care la cererea elevilor se va organiza şi în anii următori.

Raluca Părăuan, clasa a X-a C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu